نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

انگلیس از مناطق غنی ماهیگیری روسیه محروم شد

انگلیس از مناطق غنی ماهیگیری روسیه محروم شد گزارش‌ها حاکی است که رئیس جمهور روسیه به یک توافق قدیمی که به کشتی‌های بریتانیایی اجازه فعالیت در دریای بارنتز می‌داد، پایان داده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 12
کد خبر: ۲۳۲۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزارش‌ها حاکی است که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به یک توافق قدیمی که به کشتی‌های بریتانیایی اجازه فعالیت در دریای بارنتز می‌داد، پایان داده است و به این ترتیب کشتی‌های انگلیسی از دسترسی به مناطق ماهیگیری غنی از منابع روسیه در قطب شمال محروم شدند.

این قانون که اخیراً توسط پوتین امضا شده است، روز دوشنبه برای ارائه اطلاعات حقوقی در وب سایت رسمی دولت روسیه منتشر شد.

بر اساس این گزارش، "توافقنامه ماهیگیری" که توسط اتحاد جماهیر شوروی، بریتانیا و ایرلند شمالی در سال ۱۹۵۶ امضا شده بود، به کشتی‌های انگلیسی اجازه می‌داد در مناطق ماهیگیری در امتداد سواحل شبه جزیره کولای روسیه و شرق شبه جزیره کیپ کانین نوس فعالیت کنند.

دریای بارنتز به طور گسترده به عنوان یکی از مهم‌ترین مناطق صید ماهی کاد و هادوک در جهان شناخته می‌شود.

دیلی میل در گزارشی به نقل از داده‌های شیلات بریتانیا نوشت، این کشور تنها در سال گذشته بیش از ۵۶۰ هزار تن از دریای بارنتز ماهی صید کرده است.

ویاچسلاو ولودین، رئیس دومای روسیه، در اظهار نظری در مورد این قانون گفت که لغو این توافقنامه به روسیه اجازه می‌دهد تا ذخایر حیاتی ماهی را در آب‌های خود حفظ کند.

وی گفت: انگلیسی‌های بی شرم ۶۸ سال (ماهی ما) را می‌خوردند. (حالا) ما را تحریم کرده‌اند، در حالی که ۴۰ درصد از رژیم غذایی و منوی غذا‌های ماهی آنها، از (ماهی) کاد ما تامین می‌شود. بگذارید حالا کمی وزن کم کنند. / راشاتودی

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار